Prijzen

Onderstaande prijzen zijn gebaseerd op een uurprijs.

Kleine honden zijn €50 per uur.

Grote honden, plukhonden en honden met gedragsproblemen €60 per uur.

Voor kleine honden met een klit vrije, goed onderhouden vacht zal de duur van een trimbeurt ongeveer 1,5/2 uur bedragen.

Voor medium grote honden met een klit vrije en goed onderhouden vacht zal de duur van een trimbeurt ongeveer 2/3 uur bedragen.

Voor Grote honden met een klit vrije en goed onderhouden vacht zal de duur van een trimbeurt 3 uur of langer bedragen.

Tijdens de trimbeurt worden de nagels altijd bekeken en zo nodig geknipt, oren schoon gemaakt en alleen in overleg/verzoek of dierenarts advies uitgeplukt.

Ontklitten kost €15,00 per kwartier.

Ontklitten kost erg veel tijd en is onplezierig voor zowel de hond als voor ons. Dit wordt dan ook alleen maar bij uitzonderingen gedaan, als er bijvoorbeeld een paar kleine klitjes inzitten. Vilt ontklitten wij niet!

Vlooien behandeling kost €20

Als blijkt dat tijdens de trimbeurt de hond vlooien heeft wordt dit extra in rekening gebracht. Dit is voor de producten en het reinigen van de salon.

Workshop vachtverzorging kost €195 

Deze workshop is uitermate geschikt voor mensen met een doodle, poedel of andere hond met vacht die intensieve verzorging nodig heeft. U gaat tijdens deze workshop zelf aan de slag. Dat houdt in dat u het volgende leert: 

Wassen – met de juiste producten en advies hierover 

Drogen – met de juiste technieken in combi met blazer en/of föhn 

Borstelen & kammen – met de juiste technieken en producten voor de vacht van uw hond en eventueel een klit leert herkennen en verwijderen zonder dat er gelijk een “gat” ontstaat in de vacht. 

Knippen – oogjes vrij knippen, voetzooltjes vrij knippen en sanitaire trim 

Let op! de hond wordt dus niet in zijn geheel geknipt! De duur van de workshop zal ongeveer 2-3 uur bedragen 

Het doel van de workshop is dat u de hond goed kunt bijhouden en zo langer plezier heeft van de trimbeurt en een mooie klitvrije getrimde hond behoud. Het voorkomt dat deze kort geschoren moet worden wegens klitten, en het versterkt de band tussen u en de hond. Als blijkt dat de hond vilt heeft, kan de workshop niet doorgaan. 

Over Laura Lensen

Benieuwd naar het gezicht achter Trimsalon Lola? Lees dan hier de informatie over Laura Lensen, eigenaresse van Trimsalon Lola.